Save

Report this job

Syri Kalter te Myslym shyri: Kamarier/e

Seldi njoftimepunesimi

40000 $ / month
Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  June 15, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Pagesa e Ofruar
  40000 $ / month
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Industria
  Restorant

Përshkrimi i punës

Syrikalter_tirane
Kerkon te punesoje

•KAMARIER / E

•KERKOHET ME EKSPERIENCE PUNE
•DHE TE FLASI GJUHE TE HUAJ KRYESISHT ANGLISHT
•PAGA 40.000 LEK
•SIGURIME SHOQERORE TE PAGUARA

ADRESA: RRUGA MYSLYM SHYRI PERBALLE RRUGICES CAMEVE

KONTAKTONI 0682066310