Save

Report this job

PRISHTINE, KONSULENTE FINANCIARE, NE GJUHEN GJERMANE, PAGE 800€

Apply Now

Rreth punës

 • Data e Postimit
  February 14, 2024
 • Fundi i Aplikimeve
  June 15, 2024

Përshkrimi i punës

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.

Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi dhe nje portofol klientesh nga me prestigjozet ne tregun vendas dhe ate te huaj.

Aktualisht per nje klientin tone, i cili operon ne tregun e Kosoves, ne sektorin e Telemarketing, kemi nisur fushaten e rekrutimit per pozicionin Retention dhe Agjente per Termine Recovery per qytetin e Prishtines.

Kriteret kualifikuese:

 • Te kete pervoje pune te meparshme
 • Te kenë njohuri te gjuhes gjermane
 • Te kenë aftesi te mira komunikuese;
 • Te kene aftesi te mira bashkepunimi ne grup;
 • Te kene njohurite baze ne perdorimin e programeve kompjuterike;
 • Te kete disponibilitet te menjehershem

Ofrohet:

 • Pagese baze duke nisur nga 800€ neto
 • Inserim i menjehershem ne kompani
 • Mundesi rritjeje profesionale

Kushtet e punës:

Orari: 10:00 AM – 19:00 PM
Ditet e javes: E hene – E premte
Fundjavat pushim

Per te rezervuar nje interviste dergoni kandidaturen tuaj ne: info@bclever.agency ose ne numrin e telefonit +355 67 68 88 699