Save

Report this job

Kavaje, Ofroj vend pune Mirëmbajtës për Pishinë Verore

Art & Tourism Development Group

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  June 27, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 28, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Industria
  Hoteleri - Turizëm
 • Kualifikimi
  Çertifikatë
 • Niveli i karrierës
  Tjetër

Përshkrimi i punës

MAREA RESORT pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar kërkon:

Mirëmbajtës për Pishinë Verore

Përshkrim i përgjithshëm

Të ndihmojë klientët gjatë përdorimit të pishinës dhe të sigurojë një shërbim shumë të mirë gjatë gjithë kohës.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

Vëzhgon pishinën dhe zbaton rregullat e sigurisë;
Përshëndet të gjithë klientët pas mbërritjes, ofron asistencë dhe shërbim duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve dhe ofron të gjitha shërbimet tjera mbështetëse;
Të ketë njohuri në dhënien e ndihmës së pare;
Siguron pastrimin e përditshëm të pishinës;
Kontrollon parametrat e ujit të pishinës;
Hedhjen e solucioneve në pishinë;
Pastron rregullisht filtrat e pishinës;
Siguron hapjen e shezllonëve pranë pishinës;
Shoqëron klientët në shazllone;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

Të dijë shumë mirë notin;
Certifikatë për dhënien e ndihmës së parë;
Kanë përparësi personat që kanë eksperiencë të mëparshme në ketë profil;
Të jetë korrekt dhe i përgjegjshëm në punë;
Të dijë të komunikojë në gjuhën angleze;
Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
Fleksibilitet me orarin e punës;
Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Kavajë ose zonat përreth;

Ofrohet:

Pagesë konkuruese

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al