Save

Report this job

Ofrohet vend pune SANITARE – VILA LEONARD

Anchor Investments sh.p.k

Application deadline closed.

Rreth punës

 • Data e Postimit
  July 18, 2023
 • Shteti / Qyteti
 • Fundi i Aplikimeve
  April 27, 2024
 • Eksperienca
  1 vit
 • Industria
  Hoteleri - Turizëm
 • Kualifikimi
  Çertifikatë
 • Niveli i karrierës
  Junior

Përshkrimi i punës

Vila Leonard, me vendndodhje të favorshme, relaksuese dhe pamje piktoreske ndodhet në Tiranë
e krijuar në Korrik 2018, pjesë e grupit të Kompanisë “Anchor Investments shpk”,
ofron shërbim në restorantin me kuzhinë të larmishme tradicionale dhe moderme,
me ekip mikprites dhe dinamik që ka në vetvete pasionin, kujdesin dhe dëshirën e perbashkët për ushqimin.

Roli dhe përgjegjësitë:
Të ketë ose jo eksperience pune të mëparshme;
Të jetë e sjellëshme me stafin dhe me klientët;
Të ketë përkushtim gjatë orarit të punës;
Të jetë e shkathët dhe me etikë profesionale;

Ofrohet:
Transport dhe Pagesë e kenaqshme;
Kushte shumë të mira pune dhe staf mikprites;

Te interesuarit te kontaktojnë me email në adresën; h.r@anchorinvestments.al per te shprehur interesin e tyre per punesim ose ne Numrin e tel: 069 70 43 435