Save

Report this job

Durres, RETENTION PER TURIZEM DENTAR, PAGE 80,000L

Apply Now

Rreth punës

  • Data e Postimit
    February 14, 2024
  • Fundi i Aplikimeve
    June 15, 2024

Përshkrimi i punës

Agjencia BClever e cila operon ne treg prej vitit 2018 me sherbime te rekrutimit dhe Burimeve Njerezore,
per nje klientin e saj ne qytetin e Durresit, kerkon te rekrutoje RETENTION per TURIZEM DENTAR ne gjuhen Italiane.

*Full Time 09:00 AM – 17:00 PM

Kriteret:
* Disponibilitet i menjehershem

Ofrohet:

* Page baze 80,000L Neto


* Bonuse mbi nivelin qe offron tregu
* Ambjent dinamik dhe pozitiv
*Mundesi rritjeje per me te miret
*Fundjavat pushim
Kandidatet e interesuar mund te telefonojne ne: +355 67 68 88 699