Save

Report this job

TIRANE, MUNDESI PUNESIMI, MENAXHER/E SHITJESH NE SHOWROOM

Brunes Shpk

Application deadline closed.

Rreth punës

  • Data e Postimit
    February 22, 2024
  • Shteti / Qyteti
  • Fundi i Aplikimeve
    April 27, 2024
  • Industria
    Tregti

Përshkrimi i punës

Kompania “Brunes” sh.p.k., një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave,
në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë potencialë për pozicionin Menaxher/e Shitjesh ne Showroom.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

1. Mirëmban rrjetin e klientëve ekzistues dhe identifikon klientë të rinj për kompaninë.
2. Menaxhimin e punes se prezantueseve ne Showroom.
3. Identifikon nevojat për produkte të klientëve dhe jep propozime të ndryshme për të maksimalizuar shitjet.
4. Informon departamentet përkatëse për tregun e produkteve qe menaxhon.
5. Ofron shërbim të klientët, si para, po ashtu dhe pas shitjes.
6. Raporton mbi mbarëvajtjen e punës javore në departamentet përkatëse.

Kualifikime:

– Të ketë përvojë ne pune te ngjashme.
– Të jete i/e rregullt, serioz/ e, i/e shkathët, ambicioze dhe të ketë aftësi të mira komunikimi.
– Të ketë aftësi organizative dhe menaxheriale.

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne me email në adresën: hr@brunes.al